E2h

Hva som forårsaker svimmelhet

Nesten alle mennesker har lidd et anfall av svimmelhet på ett punkt i tid. Det er en tilstand hvor du føler at rommet er spinning eller føler deg ør for ikke åpenbar grunn. En svimmel kan være ufarlig eller et symptom på dårlig helse og det vil gjøre deg godt å ha en sjekk når dette skjer.

Ulike forhold kan gjøre deg svimmel. Det er ikke en veldig god følelse når du blir svimmel og kan bidra til å ville kaste opp og frata deg energi til å bevege seg og fungere.

Hva som forårsaker svimmelhet. Svimmelhet er årsaken normalt av en ubalanse i det indre øret.
Hva som forårsaker svimmelhet. Svimmelhet er årsaken normalt av en ubalanse i det indre øret.

Årsaker

 1. Svimmelhet er årsaken normalt av en ubalanse i det indre øret. Det indre øret styrer balansen. Når den er infisert det påvirker balanse og koordinasjon som gjør at du føler deg svimmel med den minste bevegelse som å slå hodet sidelengs. Dette kan være mer tydelig når du prøver å gå.
 2. Du kan få svimmel når du har uregelmessig blodstrøm og problemer med hjertet sirkulasjon. Lav blodprosent og høyt blodtrykk kan også føre til at du blir svimmel.
 3. Når du står opp for raskt etter et tungt måltid, kan det hende at blodstrømmen plutselig slippe, få deg til å føle deg ør. Den unormale dråpe forårsaker mindre blodet å strømme til det hode som bidrar til den svimmelhetsanfall. Dette er normalt gjenopprettet i løpet av få minutter og svimmelhet vil forsvinne.
 4. De med diabetes og personer som lider av lavt blodsukker kan også ha anfall av svimmelhet. Når blodsukkeret normaliserer, forsvinner svimmelhet. Feber og stress kan også gjøre deg svimmel. Mindre hodeskader som bumping på en vegg eller en dør eller et annet hode vil midlertidig disorient deg og gjøre deg falt ør.
 5. Personer som lider av depresjon kan ha svimmelhet. De som lider av agorafobi kan ha et anfall av svimmelhet med utsikter til våger deg ut i et sted ble store grupper av mennesker samles.
 6. Panikk og angst angrep kan også gjøre en svimmel. Når et panikkanfall oppstår, kan en lidende føler at rommet er plutselig spinner. Ofte svimmelhet er forårsaket av den levendegjort pust som kan bringe for mye oksygen til hjernen.
 7. Personer som lider av svimmelhet er bundet til å ha flere svimmelhet når de står opp for raskt. De vil føle at de selv så vel som deres omkringliggende er spinning. Andre føler deg svimmel når de har plutselige bevegelser som påvirker deres balanse og koordinasjon.
 8. Når du har høy feber på grunn av forkjølelse eller influensa, kan du føle deg svimmel fra økt kroppstemperatur og kroppen er svekket. Dette normalt avtar når din tilstand bedres.
 9. Mangel på søvn og sult kan også gjøre deg svimmel og ør. De som lider av reisesyke som sjøsyke og bil sykdom er også utsatt for svimmelhet.
 10. Synet av blod kan føre til at noen folk blir veldig ør. Noen kan også føle seg kvalm og kan også kaste opp ved synet av blod.
 11. Endrede sinnstilstander på grunn av hodeskade, demens, alkohol og narkotika kan også gjøre en person føler seg svimmel til tider, samt hodepine og migrene.
 12. Anemi og endokrine sykdommer kan også føre til anfall av svimmelhet til lider av slike plager. For kvinner kan være i de tidlige stadier av svangerskapet også føre til at du har noen svimmelhet eller morgenkvalme.
 13. Dårlig syn kan også føre en person til å føle seg svimmel.

Rettsmidler og kur

Når du står opp for raskt etter et tungt måltid. De med diabetes og personer som lider av lavt blodsukker kan også ha anfall av svimmelhet.
Når du står opp for raskt etter et tungt måltid. De med diabetes og personer som lider av lavt blodsukker kan også ha anfall av svimmelhet.

 1. Når du har en plutselig svimmel, sørg for at du setter deg ned med en gang. Drikk litt vann eller vann med litt sukker. Lukk øynene i noen sekunder til følelsen av svimmelhet forsvinner. Andre vil finne liggende eller liggende på sengen inne i et mørkt rom vil bidra til å lette følelsen av svimmelhet.
 2. Hold hydrert ved å drikke rikelig med vann hver dag og spise et balansert måltid. Ikke tillat deg selv å gå sulten ved å spise hyppige småretter. Kjeks og kjeks er gode snack elementer sammen med vann og / eller fruktjuice.
 3. Unngå brå bevegelser når du har vertigo. Det kan utløses av posisjon endringer og det vil tjene deg godt å observere forholdsregler for å hindre å bli svimmel.
 4. Bring personen umiddelbart til sykehus for behandling hvis årsaken til svimmelhet er en mistanke om hjerneslag eller hjerteinfarkt.
 5. Alvorlig dehydrerte pasienter bør få elektrolytter og IV væsker for å rette opp ubalansen som førte til svimmelhet og besvimelse.
 6. Har ørene sjekket om du hele tiden lider av feil koordinasjon og balanse for å kurere mulige indre øret infeksjoner med noen medisiner.
 7. Ha øynene sjekket, også. Du kan også lide av dårlig syn. Riktig visjon med korrigerende linser kan stoppe svimmelhet.

Hvile og avslapning, riktig kosthold og mosjon er noen av de kjente rettsmidler for å bekjempe svimmelhet. Oppsøk lege når anfall er hyppigere eller alvorlig som svimmelhet kan være forårsaket av andre store helse lidelse som utløser anfall av svimmelhet.