E2h

Daglige treningsøkter med en stillestående sykkel

Å være perfekt passform krever ikke en komplett gym system i ditt hjem. Faktisk, selv om du bare har en stasjonær sykkel, kan du møte alle dine treningsmål. Når du har en ergometersykkel hjemme, i fravær av en trener, kan du faktisk gjøre en masse øvelser for å målrette ulike helse mål. Her er noen av aktivitetene du kan gjøre med en stasjonær sykkel som du kan utføre daglig:

  • Ti minutters cardio trening - Dette er spesielt nyttig for nybegynnere som har lite eller ingen erfaring i å trene. Denne typen trening plan tjent mange gode vurderinger siden det er effektivt og er lett å gjøre i en daglig måte. Egentlig handler det bare tre trinn som:
    1. Dette er oppvarmingen scenen hvor du kan sykle i en svært behagelig måte med en svært lav motstand nivå. Dette må gjøres i ca tre minutter.
    2. Du må jobbe litt hardere enn det første skrittet ved å øke motstanden nivå. Likevel bør det bemerkes at det er akkurat høyt nok til at du fortsatt kan bære en vanlig samtale. Du må holde dette tempoet for totalt fire minutter.
    3. Sakte redusere motstanden og tempoet til du kommer til et behagelig tempo. Dette er nedkjølingen nivå og som må gjøres i tre minutter.
  • Aerob trening sykkel trening - Denne typen trening er best hvis formålet er å forbrenne fett og gå ned i vekt. Sykling med musikk i 20 til 30 minutter daglig vil hjelpe deg å forbrenne en tilnærming av 300 kalorier på en dag.
  • Trimsykkel intervall trening - Økter eller øvelser av denne typen er faktisk bra for vekttap. Vurderinger av dette programmet samt studier har vist at det kan brenne opp til så mye som tre ganger mer kalorier enn de vanlige aerobic sykkel øvelser. I et spenn på 20 minutter daglig, åtte sekunder med intens innsats og 12 sekunder til oppgang må gjøres i intervaller. Denne typen intervall program er et mellomliggende aktivitet. For avanserte de, trenger åtte, 10, 15 og 20 sekunder med intens innsats må gjøres i intervaller med 45 minutter for å bli frisk. Etterpå starter intervallet på 20 sekunder med intens innsats ned til åtte sekunder. Denne prosess må gjentas i løpet av 20 minutter.

Det er mange flere forskjellige typer trening aktiviteter som kan gjøres på en stillestående sykkel. Uansett hva slags sykkel du har med deg, det være seg en magnetisk sykkel, Proform sykkel, eller motstand sykkel, er det viktig at treningen blir gjort jevnlig. Dette er for å sikre gode resultater.

Daglige treningsøkter med en stillestående sykkel. Ti minutters cardio trening.
Daglige treningsøkter med en stillestående sykkel. Ti minutters cardio trening.

Men hvis du har en hard tid på å velge den beste daglige treningsøkter for deg, er det best hvis du spør en trener eller lese anmeldelser av forskjellige typer programmer. I dette tilfellet vil du være trygg på at innsatsen du legger inn i å trene på en stasjonær sykkel vil gi deg bare gode resultater.